Hi Beauty,

Mijn naam is Zeliha Bugday, allround Hair and Makeup Artist, gevestigd in Amsterdam. Hair and Make-up Artist zijn is echt mijn passie! Het leuke eraan vind ik om mijn creativiteit steeds op een andere manier tot uiting te brengen

Naast mijn afgeronde opleiding bij Dutch Beauty Academy probeer ik ook zoveel mogelijk Master Classes te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Ik heb inmiddels classes gevolgd op Make-up gebied van onder andere Ariel Tejada (Makeup Artist Kylie Jenner), Samer Khouzami (the king of contouring) en Fady Kataya (Makeup Artist Nancy Ajram). Op gebied van hairstyling van Mustafa Avci en Sabrina Dijkman.

Mijn motto;  "Ieder gezicht is uniek en heeft zijn eigen mooie delen" Door jouw mooie delen te highlighten zal je nog meer gaan stralen.

Wil jij je nog mooier voelen door een nieuwe look of tips and tricks krijgen? Dan hoop ik jou snel te ontmoeten!

Behnaz Ebrahimi

Graag wil ik jullie voorstellen aan mijn collega Behnaz Ebrahimi. Behnaz is altijd al met beauty bezig geweest en het is dan ook echt haar passie! Zij heeft al enige tijd ervaring als Hair & Makeup Artist en zal samen met mij de visagie, hairstyling en workshops gaan verzorgen. 

aboutme-filler.jpg